donderdag 2 juni 2016

EEN BUITENGEWOON GOD


Samen met mijn nicht ben ik een weekje naar Mallorca geweest. Het was heerlijk! Volop tijd om te lezen, te schrijven, te tekenen en gewoon helemaal niks te moeten. Ik heb veel gelezen, veel gedacht en veel geleerd.

Mijn vorige blog eindigde ik met de vraag: “Welk verschil ga jij maken voor de volgende generatie?”
Je hebt geen controle over wat er in je verleden gebeurd is en je kunt het niet veranderen, maar je hebt wel invloed op je toekomst en in je toekomst heb je alle kansen op succes. Je hoeft helemaal niet perfect te zijn, je hoeft alleen maar een doorzetter te zijn en te vertrouwen op God. Al ben jij zwak, God is sterk.
Misschien ben je misbruikt, misschien ben je gekwetst, misschien ben je verre van perfect, maar het gaat helemaal niet om hoe perfect of imperfect je bent, het gaat om Gods grootheid.
Als je God een plaats geeft in je leven dan zegt God: Jij kunt dan wel niet perfect zijn en je verleden kan dan wel verre van perfect zijn maar Ik ben helemaal niet op zoek naar perfecte mensen, Ik ben op zoek naar mensen die niet opgeven en boven hun situatie uit kunnen kijken en die zeggen: God U bent in staat om van niets, iets te maken. U kunt van een niemand een iemand maken. U bent erin gespecialiseerd om van loosers winnaars te maken en dat doet U voor iedereen!

“Ik ben maar een gewoon mens maar ik heb een buitengewoon God” Als God Zijn ‘buiten’ op jouw ‘gewoon’ zet kun je een buitengewoon leven leiden.
God is op zoek naar heel gewone mensen, die zeggen: "God ik wil een buitengewoon leven leiden. Ik kan het verleden niet veranderen maar ik wil de toekomst voor mezelf en de komende generaties veranderen"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten