dinsdag 13 november 2012

MY LIFEWat als ik nou eens wat meer persoonlijke dingen deel? Ik merk dat ik het na ruim 200 stukjes moeilijker begin te vinden steeds over iets nieuws te schrijven. Maar ik maak natuurlijk elke dag, zoals iedereen, een heleboel mee, alleen vraag ik me af of dat iemand interesseert. Vanmorgen ben ik gaan werken,ziek, ik ben namelijk al sinds zaterdag ziek. Hoefde maar tot half 11 te werken dus ging prima.
Daarnaast blijven de opdrachten voor Krejaatsie binnenlopen, en dat vind ik zo super gaaf!
Weet je daar dank ik God elke dag voor. Het is voor mij weer eens een bewijs dat Zijn Woord waarheid is: Hij legt Zijn verlangens in ons hart. Nou dit is een reuze verlangen van mij en nu ik er iets mee doe lijkt het of God het zegent. Het doet me denken aan Psalm 1 waarin staat: 'welzalig de mens......die vreugde vindt in de wet van de Heer.....alles wat zij doet, zal goed gelukken. '

De Heer schrijft zijn Wet in ons hart en als we dat geloven kunnen we dus gewoon ons hart volgen. Is dat gaaf of niet?

Vorige week sprak ik bij Women Only en daar gaat altijd een hele voorbereiding aan vooraf; Bijbelstudie, ook een verlangen van mijn hart. 
'Bescherm je hart boven alles, want uit je hart komt alles voort wat je doet' staat in Spreuken 4:23. In andere vertalingen staat: het is de bron van je leven, of: daaruit ontspringt het leven, of in het Engels: that's where life starts (dat is waar net leven begint).
Het hele mooie hiervan vind ik Kolossenzen 1:27 'Dit is het geheim: dat Christus in uw hart wil leven. Hij is uw hoop op Gods heerlijkheid'

Jezus wil in ons hart leven, op de plaats waar alles wat we doen begint,  en dat maakt het zo logisch dat als we daar 'ja' tegen zeggen we dus inderdaad gewoon ons hart mogen volgen. Want dan betekent 'je hart volgen' dus dat je Jezus volgt, en dan moet alles wat we ondernemen wel lukken toch?

1 opmerking:

  1. Fijn dat het zo goed gaat met Krejaatsie, jullie maken ook echt super leuke dingen!
    Helaas kon ik niet afgelopen vrijdag, is er een opname gemaakt?
    Hopelijk voel je je alweer wat beter, sterkte.

    BeantwoordenVerwijderen