vrijdag 19 oktober 2012

WE'RE ROYALS


Wij zijn kinderen van God en daarom alleen al zouden we moeten stoppen te focussen op onze zwakheden en dingen die we denken niet te kunnen bereiken. We moeten veel groter gaan denken, niet in onze mogelijkheden maar in Gods mogelijkheden.
God had ons al gepland lang voordat we geboren werden. We zijn heel erg waardevol en we zijn bijzonder.

Misschien heb je je nooit gerealiseerd hoe waardevol je bent. Misschien heb je je nooit gerealiseerd welke prijs God voor je betaald heeft. In 1 Korintiƫrs staat dat we gekocht zijn voor een hoge prijs. God gaf het allerbeste wat Hij had voor jou, Zijn enige Zoon.
Dus laten we vooral niet denken dat we geen waarde hebben en geen toekomst.

Het maakt niet uit hoe je situatie nu is. Je hebt ongetwijfeld, zoals iedereen, fouten gemaakt en misschien heb je al talloze keren iets geprobeerd en is het even zo vaak mislukt, maar dat verandert niet je waarde die je voor God hebt.
Je bent hier niet zomaar per ongeluk. God heeft een plan en een doel voor je leven. Hij heeft een opdracht voor ons allemaal.

Vaak schrijft de maatschappij iemand af als hij of zij faalt of slechte keuzen maakt, maar zo is God niet. God weet en ziet wat Hij in je gelegd heeft. Hij kent je mogelijkheden en weet waar je toe in staat bent. Hij heeft je gemaakt en Hij weet wat je kan.
Hij heeft je toegerust met alles wat je nodig hebt om te slagen. 
Bedenk dat als je ‘s morgens wakker wordt. Zeg tegen jezelf wat God over je zegt:
‘Ik heb het talent wat ik nodig heb om mijn doel te bereiken’ ‘Ik ben intelligent en succesvol en een overwinnaar’ want dat zijn de dingen die God ons gegeven heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten