vrijdag 29 juni 2012

GOD IS GROTER


Hebreeën 6:12  U moet een voorbeeld nemen aan hen die door geloof en geduld in het bezit komen van wat God heeft beloofd. 


Sta je voor een uitdaging in je leven?    
Ga hem aan!                                                                                                                                Er is altijd meer, er is altijd groei en vooruitgang mogelijk. Neem geen genoegen met een middelmatig leven, ga voor het beste. Dat is wat God voor ons in petto heeft, dat is wat Hij voor ons gepland heeft. Ga de uitdaging aan, neem die stap. Door geloof en geduld zul je Gods beloften waarheid in je leven zien worden. Als je standvastig door blijft lopen in de richting van de beloften van God zul je ze waarheid zien worden. Richt je blik op God, richt je gedachten op God, denk Zijn Woord, spreek Zijn Woord, doe Zijn Woord.
Doe niet als de Israëlieten in het Oude Testament die jaren door de woestijn naar het Beloofde Land liepen en zich toen op de grens bedachten. Net toen ze zich Gods belofte konden toe eigenen zeiden ze “ Er zijn reuzen in dat land, die kunnen we nooit verslaan, het gaat ons niet lukken, ze zijn te groot, het is te moeilijk” Ze focusten op de problemen in plaats van op God.
Richt je aandacht niet op eventuele moeilijkheden of problemen als je bij de grens van je “Beloofde Land” bent aangekomen, richt je aandacht op God. Je hebt altijd een keus: focus je op de misschien moeilijke omstandigheden of focus je op God? Zeg je: “Die reus is te groot, dat lukt me nooit” of zeg je “ Oké die reus is groot, maar mijn God is groter”?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten