zaterdag 1 september 2012

REFUSE TO GIVE UP


In het begin van het boek Deuteronomium vertelt Mozes heel het verhaal van de reis die God met Zijn volk maakte door de woestijn naar het Beloofde Land. Hij vertelt over de uitdagingen en tegenslagen en over de volharding. Het verhaal vertelt over een God die nooit opgeeft en over een aantal mensen die nooit opgeven.

Uitdagingen en tegenslagen horen bij het leven. Soms mislukken dingen maar dat hoeft niet het einde van je plan te betekenen.

Want God heeft ons gemaakt om grote dingen te doen. Hij heeft voor ieder van ons een speciaal doel om te vervullen. Hij geeft ons mogelijkheden en vertrouwt ons taken toe, en op weg om deze te vervullen zullen we ongetwijfeld obstakels tegenkomen die ervoor zorgen dat we eigenlijk het liefst op zouden geven.

De waarheid is echter dat nooit iets mislukt is.....totdat je het opgeeft.

Bijna alle bekende, succesvolle mensen in de geschiedenis hebben eerst wel een paar mislukte pogingen gedaan eer ze hun doel bereikten. Maar in plaats van zich er zo door te laten ontmoedigen dat ze opgaven zetten ze door, probeerden het nog een keer, en misschien nog wel keer om zo uiteindelijk hun droom te verwezenlijken.

God heeft in Zijn Woord beloofd dat we Zijn kracht en Zijn moed hebben om door te gaan. God is trouw. 'Hij zal u tot het einde toe staande houden' zegt Het Boek in 1 KorintiĆ«rs 1:8. En in The Message staat: 'God will never give up on you. Never forget that'

Uitdagingen en tegenslag zullen altijd deel uitmaken van ons leven maar God belooft dat Hij er altijd zal zijn.
Zijn liefde en goedheid zijn groter dan elke uitdaging die op ons pad komt.

Na een lange reis met heel veel obstakels en soms mislukkingen bereikte een aantal van Gods Volk het Beloofde Land.

Wie zich niet laat ontmoedigen en niet opgeeft bereikt zijn Beloofde Land.

God will never give up on you. Never forget that!
en als Hij niet opgeeft hoeven wij dat ook niet te doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten